Ukljući se u regionalni HB Mega Izazov

„U 12 tjedana do forme života“ – uz Hard body – kompletan trening sustav Želite li doći do forme života, uključite se u jedinstveni Hard body Mega Izazov!

Što je to Hard body?

Cilj Hard body sustava je da vas dovede do forme života i učini maksimalno funkcionalnim. Što znači da ćete osjetiti nevjerojatnu lakoću u vlastitom tijelu, bez obzira na dob!
Dobit ćete na snazi i kondiciji, ravnoteži, brzini i koordinaciji. Maksimalno ćemo sagorjeti višak kilograma, te dobiti na kvalitetnoj mišićnoj masi i definiciji.
Hard body sustav se provodi uz pomoć 3 najmoćnija trenažera, a to su kettlebelll ili girja, suspenzijski trenažer, te naše vlastito tijelo – tzv. bodyweight vježbe.
Kroz 12 tjedana, proći ćete i savladati preko 300 različitih, originalnih i iznad svega opako učinkovitih vježbi.
Trening program se sastoji od 9 originalnih treninga, koji se nalaze u kompletu od 5 DVD-a, kao i u knjizi, vodiču treninga i prehrane. Plan prehrane sastavile su vrsne nutricionistice, Diana Gluhak i Alma Letić.
slika1

Hard body team:

Treneri: Tomislav Dolušić, Dalibor Delić, Antonija Ivičak, Štefica Trputec, Damir Mišković, Romeo Raukar,
Nutricionizam: Branimir Dolibašić
Marketing: Marko Čavka & Excedo design team

Hard body provedba treninga:

Uz knjigu i DVD set, izuzetno praktično, na svega 2 m2, kod kuće, na plaži, u parku i sl., dok grupni Hard body program provode isključivo certificirani treneri u svojim centrima u RH i regiji.

Što je to Hard body Mega Izazov?

Hard Body Mega Challenge je jedinstveni projekt koji se, već treći po redu, provodi u preko 30 gradova u Hrvatskoj, Sloveniji, BiH, Srbiji i Crnoj Gori, pod vodstvom certificiranih Hard body trenera
Uz svakog cert trenera, nalazi se ime fitness centra i kontakt e mail za prijavu. Mega Izazov također provode i cert osobni treneri kao osobni trening. Na početku i na kraju 12 tjedne transformacije, svi polaznici će provesti mjerenja i originalna HB testiranja.
Cilj HB Mega Izazova je umrežiti preko 1000 polaznika, da kroz 12 tjedana vježbaju po Hard body trening sustavu, te po naputcima HB plana prehrane, postignu formu života! Polaznici će vježbati u malim grupama (tzv. poluosobni trening), kao i uz osobnog trenera. Kandidati će vježbati 3 x tjedno, uz mogućnost 4. dodatnog treninga a termini se mogu birati dok se ne popune mjesta.
Pogledajte video najavu HB Mega Izazova:

Gradovi – sudionici HB Mega Izazova:

Zagreb, Rijeka, Split, Karlovac, Rovinj, Biograd, Šibenik, Prelog, Delnice, Čakovec, Virovitica, Sl. Brod, Brežice, Mostar, Doboj, Čapljina, Livno, Sarajevo, Travnik, Tuzla, Novi Sad, Beograd, Budva

Hard body – kako početi:

Termin:

Hard body Mega Izazov 4
11.04. – 03.07.2016.

       

Radno vrijeme

 

Radno vrijeme
GRUPNI PROGRAMI
Ponedjeljak – petak 09-12 17-22
Subota 09-11

OSOBNI TRENINZI
Prema dogovoru
Kontakt: 091 527 13 74 Tomislav Dolušić, prof.
tomislav@dreamgym.hr
Nedjelja ne radimo

Contact Info

 

FITNESS CENTAR DREAM GYM
Mob: 091 527 13 74
E mail: info@dreamgym.hr
Avenija V. Holjevca 5 Sopot 10010 Zagreb

Naša preporuka

 
Hard body Workout – Facebook:logo_facebook

Designed by

 
znak