Hard body - kompletan trening sustav

HARD BODY GRUPNI TRENING

Termini: ponedjeljak – srijeda – petak 10-11 17-18 20-21 21-22
Utorak – četvrtak – subota 09 – 10
Utorak – četvrtak 19-20 + subota 09 – 10

Grupe do 10 polaznika – poluosobni pristup
Cijena: 400 kn/mjesec
Godišnja Hard body članarina: 3.000 kn plativo u 2. rate

Treneri:
Tomislav Dolušić, Štefica Trputec i Dalibor Delić

HARD BODY – KOMPLETAN TRENING SUSTAV

Hard body je kompletan fitness sustav, koji će vas kroz 12 tjedana dovesti do forme života!
To je vrlo intenzivan trening, a namijenjen je provedbi u vašem stanu, kući, garaži, parku, plaži, hotelskoj sobi. Postoji i prilagođen Hard body grupni program vježbanja.
Osnivač Hard Body sustava je Tomislav Dolušić, koji je preko 20 godina svog profesionalnog fitness iskustva spojio u ovaj program.

coverphoto

ard Body komplet knjiga i DVD box set, po cijeni od 180 kn, možete kupiti te osobno preuzeti u fitness centru Dream gym.

hardBody700

Trening program se sastoji od 9 originalnih treninga, koji se nalaze u kompletu od 5 DVD-a, kao i u knjizi, vodiču treninga i prehrane. Plan prehrane sastavile su vrsne nutricionistice, Diana Gluhak i Alma Letić.
Ovaj program namijenjem je svim punoljetnim osobama, ženama i muškarcima. Gornje granice nema.

Cilj Hard body sustava je da vas dovede do forme života i učini maksimalno funkcionalnim. Što znači da ćete osjetiti nevjerojatnu lakoću u vlastitom tijelu, bez obzira na dob!
Dobit ćete na snazi i kondiciji, ravnoteži, brzini i koordinaciji. Maksimalno ćemo sagorjeti višak kilograma, te dobiti na kvalitetnoj mišićnoj masi i definiciji.

Hard body sustav se provodi uz pomoć 3 najmoćnija trenažera, a to su kettlebelll ili girja, suspenzijski trenažer, te naše vlastito tijelo – tzv. bodyweight vježbe.

Kroz 12 tjedana, proći ćete i savladati preko 300 različitih, originalnih i iznad svega opako učinkovitih vježbi.
Prednost Hard body sustava je da se trenira samo 4 x 45 – 50 min tjedno! Zaista nije više potrebno trenirati 6 x po 2 sata tjedno, gubiti vrijeme na dolaske i odlaske u teretanu, ako za to nemate vremena.
To je sve moguće zato jer se u ovom programu primjenjuju najnovija dostignuća u funkcionalnom treningu. Tzv. visoko intenzivan intervalni trening zaista je superioran način treniranja.

slikavaljdaje

Hard body trening možete provoditi doslovno bilo gdje. Potrebna su vam navedeni rekviziti, kettlebell, suspenzijski trenažer, vlastito tijelo, strunjača te samo 2 m prostora.

Sugeriram vam da svakako napravite inicijalna i završna mjerenja i testiranja, kao što su opisana u knjizi, te da prođete testiranje, prikazano na DVD-u. Rezultati testova bit će nam odličan pokazatetlj naše Hard body transformacije, te snažan motivacijski čimbenik

transformacija1

HARD BODY TEAM
Iris Rajčić, Ivan Kavran, Antonija Ivičak, Dušan Bućan,Lucija Šerbedžija, Danijela Martinović, Danijel Vovk, Mojca Škof, Danilo Šerbedžija, Tomislav Dolušić
Nutricionistice: Diana Gluhak & Alma Letić
Hard body komplet –knjigu plan treninga i prehrane + DVD box set 5 dvd-a, možete kupiti po zaista povoljnoj cijeni, od 250,00 kn.

Poznati o Hard body-ju:
Treniram cijeli život. Isprobala sam mnogo trening sustava i programa, ali zaista me nije ni jedan toliko oduševio, poput Hard body-ja. Osječam se fantastično!
Danijela Martinović, pjevačica

Ako ste brzi i željni totalne transformacije, možete se uključiti na Hard body izazov, koji će trajati 12 tjedana, od 29.09.-21.12.2014., a pobjednike očekuju vrijedne nagrade, te naravno – forma života!
Sve o Hard body izazovu, te najnovije informacije pratite na fejsu:
https://www.facebook.com/pages/Hard-Body-Workout/284861581706466

Vidimo se na prvom treningu.
Vrijeme je za – Hard body!

       

Radno vrijeme

 

Radno vrijeme
GRUPNI PROGRAMI
Ponedjeljak – petak 09-12 17-22
Subota 09-11

OSOBNI TRENINZI
Prema dogovoru
Kontakt: 091 527 13 74 Tomislav Dolušić, prof.
tomislav@dreamgym.hr
Nedjelja ne radimo

Contact Info

 

FITNESS CENTAR DREAM GYM
Mob: 091 527 13 74
E mail: info@dreamgym.hr
Avenija V. Holjevca 5 Sopot 10010 Zagreb

Naša preporuka

 
Hard body Workout – Facebook:logo_facebook

Designed by

 
znak