Original Strength

Original StrengthMisija:
Osloboditi ljude kroz kretanje.
Što čini Original Strength različitom od drugih sustava treninga?
Trening sustav Original Strength – OS je baza svih ostalih trening sustava.  Kroz njega se možete prisjetiti svoje negdašnje snage  i povratiti  je, jednako kao i pokretljivosti i stabilnosti koju ste nekada imali kao dijete. Drugim riječima napravit ćete solidnu bazu na koju ćete nadograđivati strukturu, tj. tijelo koje biste trebali imati.

)

Nije važno kako trenirate, ili kako želite trenirati, Original Strength je baza. Želite li biti dizač utega, olimpijski sportaš, intervalni trener, vježbač sa ruskim zvonom, profesionalni sportaš ili jednostavno želite biti gipki, OS je baza koja vam treba – baza za koju ste stvoreni.
Željeli bismo vam pokazati istinu: Vi ste stvoreni da budete snažni i gipki. Trebali biste uživati u životu.
Tu smo kako bismo vas educirali i opremili sa sposobnostima za prevazilaženje vaših fizičkih ili mentalnih ograničenja, kako bismo poduprijeli vašu nadu i viziju toga tko trebate biti i tko možete postati.
Mi smo svi remek djela i stvoreni smo za velike pothvate i avanture.

)

Geoff Neupert
Geoff  Neupert je drugi koautor Original Strength-a, kao i glavni izvršni voditelj Original Strength Systems, LLC.
Geoff je radio u industriji zdravlja i fitnessa dva desetljeća i to u različitim ulogama: osobni trener, trener za snagu i kondicioniranje, vlasnik i rukovoditelj vlastitih institucija za treninge, autor i prezenter. Geoff je jedan od vodečih nacionalnih instruktora ruskoga zvona, koji podučava druge kako da postanu instruktori ruskoga zvona. Poznat je po svojim posebnim trening programima koji uključuju rusko zvono. Autor je nekoliko knjiga kao što su  Kettlebell Strong, Kettlebell Muscle i  Kettlebell Burn.
Jedan je od vodećih autoriteta za rusko zvono u svijetu. Radio je sa ljudima iz svih područja: od bakica do post-rehabilitacijske populacije, kao  i sa rekreativnim i profesionalnim sportašima, te svima između.
Tim Anderson
Tim Anderson je koautor Original Strength-a i predsjednik  Original Strength Systems, LLC.Tim je radio u industriji zdravlja i fitnessa skoro 20 godina. Tijekom toga vremena imao je privilegiju učiti od nekih najnadarenijih lidera u industriji fitnessa.
Koautor je Becoming Bulletproof i autor Pressing Reset, Fitness Habits Made Easy andThe Hope of Movement. Tim je također glumio i producirao  Beyond Bodyweight Training sa tvorcem The Battling Ropes i legendom na području snage  Johnom Brookfieldom.Kao specijalist za obnavljanje kretnji, Tim je razvio strast prema pomaganju ljudima pri izgradnji tijela kakva im pripadaju, kroz prisjećanje na kretanje.
Geoff i Tim su napisali niz članaka za nekoliko specijaliziranih časopisa.
Zajedno, oni su spoj bogatog znanja i iskustva. Oboje žive za to da pomognu ljudima da povrate tijela kakva bi trebali imati, učeći ih kako se kretati na način na koji su stvoreni za kretanje.

       

Zadnje dodano

 
Hard body osobni trening
Ovo je svjedočanstvo o  velikoj promjeni ugla gledanja u području u kojem se osoba uvijek osjećala inferiorno (čitaj : gubitnik). Ta osoba sam ja. Posljednjih 20 godina, osjećala sam kao da se život šali sa mnom. Ako se pogledaju svi moji uspjesi moglo bi se reći da sam prilično dobro prošla. Živim na Manhattanu gdje
Intervju s Tomislavom Dolušićem
Vrhunski trener Dalibor Petrinić napravio je odličan intrvju s Tomislavom Dolušićem kojeg prenosimo u cijelosti. Nakon prošlotjednog intervjua sa Sašom Rajnovićem, ovaj tjedan sam vam pripremio intervju sa još jednim vrhunskim trenerom i učiteljem – Tomislavom Dolušićem. Tomislav je uz Sašu, jedan od onih rijetkih, skromnih i jednostavnih trenera, koji jako voli educirati i pomagati,
Training for warriors
Training for Warriors by Martin Rooney Martin Rooney je tip koji trenira šampione (uključujući trenutnog UFC  šampiona u lakoj kategoriji Frankiea Edgara, čijih je nekolio posljednjih borbi dokaz moći dubinskog treninga, velikog Graciea, NFL  i NBA). Radio je s toliko nadarenih sportaša i spreman je priznati (zapravo zahtjeva to od sebe) da su ga godine
PCC seminar
U prekrasnom gradiću Haarlemu, nedaleko Amsterdama u Nizozemskoj, održan je 11.-13.09.2015. PCC seminar za trenere i fitness entuzijaste Convict conditioning, knjiga autora Coach-a Paul Wade-a, čim je 2009. godine izdan prvi primjerak (izdavač Dragon Door), postala je u punom smislu riječi Biblija svakom ozbiljnog “bodyweight“ ratnika/vježbača. U drugom nastavku, Convict Conditioning 2, istog autora (samozatajnog
Hard Body – Challenge
Nova programska shema 10-2013
Poštovani, s velikim zadovoljstvom pozivamo Vas u naš Dream gym, koji je od 01.10.2013. krenuo s novom programskom shemom. Sada se svi naši programi provode u jedinstvenoj, novouređenoj funkcionalnoj dvorani. Nema više klasične teretane, ali smo za Vas pripremili puno više. Osjetite čarobnu moć funkcionalnog treninga! Super učinkoviti i raznovrsni funkcionalni trenažeri, superiorni programi &

Radno vrijeme

 

Radno vrijeme
GRUPNI PROGRAMI
Ponedjeljak – petak 09-12 17-22
Subota 09-11

OSOBNI TRENINZI
Prema dogovoru
Kontakt: 091 527 13 74 Tomislav Dolušić, prof.
tomislav@dreamgym.hr
Nedjelja ne radimo

Contact Info

 

FITNESS CENTAR DREAM GYM
Mob: 091 527 13 74
E mail: info@dreamgym.hr
Avenija V. Holjevca 5 Sopot 10010 Zagreb

Naša preporuka

 
Hard body Workout – Facebook:logo_facebook

Designed by

 
znak