Training for warriors

Training for Warriors by Martin Rooney

Martin Rooney je tip koji trenira šampione (uključujući trenutnog UFC  šampiona u lakoj kategoriji Frankiea Edgara, čijih je nekolio posljednjih borbi dokaz moći dubinskog treninga, velikog Graciea, NFL  i NBA). Radio je s toliko nadarenih sportaša i spreman je priznati (zapravo zahtjeva to od sebe) da su ga godine eksperimentiranja i podbačaja dovele do jedinstvenog mjesta gdje se sada nalazi.

Moje osobno upoznavanje Martina došlo je preko knjige Training for Warriors, još 2008., te nekoliko izuzetnih DVD-a koji su me jako dojmili (Martin ih je snimo pod kapom PARISI speed school – www.parisischool.com ; za njih Marin kao voditelji trener radi već 16 godina). To su 4 DVD izdanja:
Warm-up Method – odličan DVD o zagrijavanju, Training for Warriors – dvostruki DVD s treninzima Renzio Garcie  team-a, Strength training for speed i Parisi Combine Training Method – oba dvostruka DVD izdanja koja će vas uputiti u tajne kako trenirati snagu i brzinu vrhunskih sportaša.

tfw

Training for Warriors – TFW – www.trainingforwarriors.com  je kompletan trening sustav, koji je Martin Rooney godinama usavršavao i smisleno povezao u jednu cjelinu.  Što je najvažnije ne morate imati nikakve veze sa svijetom borilačkih vještina ili borbe kako biste okusili dobrobiti od principa i metoda Training for Warriors.

Dugo sam mislio kako je kondicioniranje, nalik onima iz borilačkih sportova (zbog boljeg opisa)  najučinkovitiji način za postizanje snage, općeg kondicioniranja, dobre tjelesne kompozicije uz izostanak ozlijeda. Većina ljudi nikad neće ući u ring ili stati na prostirku, no svi mogu imati koristi od treninga kao da će to napraviti. Borci, zbog same prirode njihova sporta, prihvaćaju da borilačka arena sa sobom donosi mogućnost ozlijeda. Zbog toga rade na svojoj elastičnosti, te rade na prevenirannju ozljeđivanja. Osim toga borilački sportovi zahtjevaju snagu, izdržljivost, brzinu, jakost i agilnost. Možete li zamisliti bolje zaokružene kvalitete?
Training for Warriors – certifikacija
Certifikat Training for Warriors je  kompletno uranjanje u umjetnost i znanost treniranja.Od trenutka kada uđete u prostoriju,Martin vam daje do znanja da ste vi trener, koji radi sa sebi ravnima. To je uvelike atmosfera u kojoj „jedan podučava, dva uče“. Zajedno sa praktičnim savjetima, metaboličkim i treningom snage, oporavkom, prehranom i Martinovim Hurricanes objašnjenim do detalja, TFW zadire duboko u mentalni proces, unutarnju igru i to kako možemo  maksimalno koristiti svoja sredstva kako bismo postigli rezultate koje želimo na najučinkovitiji način. TFW se bazira na principu „Minimum Effective Dose“  za postizanje održivih rezultata, bez ozlijeda.
U svemu tome osobna odgovornost je najvažnija. Martin vam ne ostavlja niti jedan kutak u koji se možete sakriti dok traje akcija. Kada ste u treningu sa ratnicima, morate stajati uspravno, bez obzira kako se osjećate. Morate završiti svaku rundu s rukama visoko u zraku. Dijelim Martinovu strast za osmišljavanjem značajnih navika koje traju, vrstom navika koje se mogu prenijeti u bilo koje područje života. Oni od vas, kojima je poznat 100Rep Challenges, bi trebali provjeriti i Martinov Warrior Challenge, kao i izazove koje stavlja na kanalu Training for Warriors.

Certifikat je savršeni spoj teorije i prakse, a sve je začinjeno s Martinovim golemim iskustvom, jedinstvenim anegdotama i nepogriješivim osjećajem što je moguće za svakoga od nas. Može se reći da je Martinov Training for Warriors metafora za život. Zahvalan sam da je odlučio podijeliti svoj put, svoje znanje na tako darežljiv, entuzijastičan, energičan i humorističan način.

Osobno sam položio online TMF certifikat level 1 (11-2013) i level 2 (03-2014). Iako online certifikacije ne pruža dakoko direktan kontakt s predavačem, zaista mogu reći da su oba levela vrhunski posložena i da daju odličan uvid i gomilu korisnih materijala za polaznike.

wariror wariror1

Tko je Martin Rooney?
Martin Rooney je međunarodno priznat pionir snage i kondicioniranja za borilačke sportove. Na Medical Uniersity of South Carolina završio je Zdravstvenu znanost i Fizio terapiju. Na Furman University završio je Umjetnost u znanosti vježbanja.
Martin je bio četiri puta All Conference i četiri puta MVP izvođač na Track and Fieldu na Furmanu i član američkog Bob tima od 1995 -1997, 2000. Nakon svog izlaganja na MMA sredinom 1990-ih, Martin je počeo trenirati s Renzo Graciem, a nedugo nakon toga trenirao je borce. Nakon osnivanja TFW sustava, Martin je putovao u Brazil, Finsku, Meksiko, Japan, Rusiju, Veliku Britaniju, Nizozemsku, Švedsku, Tajland, Italiju, Njemačku,Austriju i Bliski Istok kako bi trenirao i održavao seminare, te pripremao svjetski poznate sportaše za natjecanja.Martin je bio savjetnik za borilačke vještine za NY Giants i NY Yets preko pet godina i trener 2007. Godine IFL World Team Champion New York Pitbulls. Martin trenutno ima ljubičasti pojas u brazilskom Jiu Jitsu kod UFC borca Ricarda Almeide i crni pojas u Kokodan judu kod Olympian Teimoc Johnston-Ono.
Martin je predavao na  the American College of Sports Medicine, the College Strength and Conditioning Coaches Association, the National Strength and Conditioning Association, the UK Strength and Conditioning Association, the Finnish Coaches Association, American Fitness Professionals and Associates, Perform Better  i bio je odabran od strane Nikea da održi  brzinsko testiranje na velikom broju sveučilišta.  Martin je također  radio projekte za mnoge poznate kompanije uključujući Fortune 500 companies kao što su Marriot International i Hasbro.
Martin  i njegov trening prikazivani su na  ESPN, ESPN2, Spike TV, Sports New York, Fox Sports Net, Fox Fight Game, the NFL Network, HDnet, NBC.com, Bodybuilding.com, tmuscle.com and in the New York Times, Men’s Health, Men’s Fitness, Men’s Journal, The Sporting News, Stack Magazine, FIGHT!, Fight Sport, Fighters Only, Grappling i Sports Illustrated for Kids.
Napisao je pet knjiga nazvanih “Train to Win”, “Success Patterns”, “Ultimate Warrior Workouts”, “Training for Warriors”, i “Warrior Cardio”,  posljednje dvije objavio je Harper Collins.
Martin je također u uredničkom vijeću  Brazil’s Gracie Magazine, redovito doprinosi Men’s Health-u  i FIGHT-u!. Martin je također producirao  10-dijelni DVD serije sa Parisi Training Method i  drugi dio serije nazvane “The Secrets of GameSpeed”. Ukupno ti su se proizvodi, do danas, prodali u 100,000 kopija.
Kao dodatak treniranju mnogih svjetskih boraca borilačkih vještina Martin je bio savjetnik za brzinu i kondicioniranje za New York Giants, Cincinnati Bengals, Arizona State University, University of Alabama, Oregon State University, Rutgers University, Montana State University , kao i za druge sportaše u NFL, MLB, NBA, WNBA. Trenirao je brojne Olimpijce, jednog zlatnog i četiri srebrna.
Posljednjih 11 godina Martin je razvio i jedan od najboljih NFL Combine trening programa u zemlji isporučujući najbržeg sportaša u 2001, 2004, 2005 i 2006. Godini u NFL Combine i osvajače prvih mjesta u deset disciplina, uključujući šet svjetskih rekorda. 130 sportaša koje je Martin trenirao su došli u NFL ,uključujući Chrisa Longa 2008

       

Zadnje dodano

 
Hard body osobni trening
Ovo je svjedočanstvo o  velikoj promjeni ugla gledanja u području u kojem se osoba uvijek osjećala inferiorno (čitaj : gubitnik). Ta osoba sam ja. Posljednjih 20 godina, osjećala sam kao da se život šali sa mnom. Ako se pogledaju svi moji uspjesi moglo bi se reći da sam prilično dobro prošla. Živim na Manhattanu gdje
Intervju s Tomislavom Dolušićem
Vrhunski trener Dalibor Petrinić napravio je odličan intrvju s Tomislavom Dolušićem kojeg prenosimo u cijelosti. Nakon prošlotjednog intervjua sa Sašom Rajnovićem, ovaj tjedan sam vam pripremio intervju sa još jednim vrhunskim trenerom i učiteljem – Tomislavom Dolušićem. Tomislav je uz Sašu, jedan od onih rijetkih, skromnih i jednostavnih trenera, koji jako voli educirati i pomagati,
Training for warriors
Training for Warriors by Martin Rooney Martin Rooney je tip koji trenira šampione (uključujući trenutnog UFC  šampiona u lakoj kategoriji Frankiea Edgara, čijih je nekolio posljednjih borbi dokaz moći dubinskog treninga, velikog Graciea, NFL  i NBA). Radio je s toliko nadarenih sportaša i spreman je priznati (zapravo zahtjeva to od sebe) da su ga godine
PCC seminar
U prekrasnom gradiću Haarlemu, nedaleko Amsterdama u Nizozemskoj, održan je 11.-13.09.2015. PCC seminar za trenere i fitness entuzijaste Convict conditioning, knjiga autora Coach-a Paul Wade-a, čim je 2009. godine izdan prvi primjerak (izdavač Dragon Door), postala je u punom smislu riječi Biblija svakom ozbiljnog “bodyweight“ ratnika/vježbača. U drugom nastavku, Convict Conditioning 2, istog autora (samozatajnog
Hard Body – Challenge
Nova programska shema 10-2013
Poštovani, s velikim zadovoljstvom pozivamo Vas u naš Dream gym, koji je od 01.10.2013. krenuo s novom programskom shemom. Sada se svi naši programi provode u jedinstvenoj, novouređenoj funkcionalnoj dvorani. Nema više klasične teretane, ali smo za Vas pripremili puno više. Osjetite čarobnu moć funkcionalnog treninga! Super učinkoviti i raznovrsni funkcionalni trenažeri, superiorni programi &

Radno vrijeme

 

Radno vrijeme
GRUPNI PROGRAMI
Ponedjeljak – petak 09-12 17-22
Subota 09-11

OSOBNI TRENINZI
Prema dogovoru
Kontakt: 091 527 13 74 Tomislav Dolušić, prof.
tomislav@dreamgym.hr
Nedjelja ne radimo

Contact Info

 

FITNESS CENTAR DREAM GYM
Mob: 091 527 13 74
E mail: info@dreamgym.hr
Avenija V. Holjevca 5 Sopot 10010 Zagreb

Naša preporuka

 
Hard body Workout – Facebook:logo_facebook

Designed by

 
znak