OSOBNI FITNESS TRENER

S ponosom predstavljamo naš originalni trening program OSOBNI FITNESS TRENER by DREAM GYM.
On je nastao neprekidnim usavršavanjem u proteklih 20 godina našeg trenerskog team-a, na čelu s kineziologom Tomislavom Dolušićem.
Program je namijenjem svim dobnim skupinama, ženam i muškarcima, početnicima i profi sportašima. Baziran je na našim provjerenim i super učinkovitim programima FREEMOTION, HARD BODY, te FIT BOX & FREEMOTION.
Vaš prvi osobni trening počinje inicijalnim razgovorom, zatim vas „skeniramo“ kroz naše uvodne vježbe i testiranja, te zajednički odredimo cilj. Potom slijedi izrada individualnog programa treninga prema zadanom cilju, te prema želji savjeti o prehrani i odabir suplemenata (nije nužno).
Obično se naš program osobni fitness trener provodi u 12 tjednim ciklusima, za koji možemo garantirati da ćete doći u izvrsnu formu (ako se pridržavate svih naših naputaka glede treninga i prehrane). Prema dogovoru trenažni ciklus može biti i kraći, a najčešće određujemo dugoroćni cilj (12 mjeseci) i kratkoroćni cilj (12 tjedana).
Naš osobni trening traje 60 minuta, vrlo je zabavan i raznolik, temeljen na najnovijim znanstvenim spoznajama funkcionalnog treninga. Uz naš trening doći će do „preslagivanja“ vašeg tijela. Sagorit ćete višak kilograma, dobiti kvalitetnu mišićnu masu, mobilnost, snagu i kondiciju. Vaši mišići će se izdužiti i postati turbo definirani, a vi ćete se osjećati lagano u vašem tijelu. S naših treninga svi odlaze zadovoljni i s osmjehom na licu.
Naš trenerski team usko surađuje s vodećim stručnjacima: nutricionistima, fizioterapeutima, psiholozima i doktorima.
Naša vrhunski uređena dvorana sastoji se od gumirane profi sportske podloge, te velikog izbora funkcionalnih trenažera: kettlebell-a (girje), suspenzijskih trenažera, bučica, medicinki, trenažnih kaveza, strunjača, Freemotion sprava, profi spinning bike-ova, C2 vrhunskih veslačkih ergometara i dr. Naš fitness centar ima ventilaciju i klimatizaciju, grijanje, mušku i žensku svlačionicu. Ponosni smo na neformalnu obiteljsku atmosferu u našem Dream gym-u.

darko_dukanovic

Program osobni fitness trener provodi se 1:1 (1 trener : 1 vježbač), 1:2 (1 trener : 2 vježbača), a po dogovoru postoji mogućnost i malih grupa s 1 trenerom.
Odabir termina i trenera:
trudimo se maksimalno izaći u susret i prilagoditi se vašem rasporedu u odabiru termina. Također i zavisno od raspoloživosti naših trenera, dogovaramo s kojim trenerom/trenericom ćete vježbati.

Dream gym trenerski team: Tomislav Dolušić, Damir Mišković, Štefica Trputec, Dalibor Delić

Cijena:
osobni trener 1:1 1 trening 150 kn komplet 10 treninga (plativo unaprijed) 1.200 kn
osobni trener 1:2 1 trening 180 kn komplet 10 treninga (plativo unaprijed) 1.600 kn
osobni trener mala grupa (3-6 polaznika) prema dogovoru

Kontakt:
Kontaktirajte nas za termin inicijalnog razgovora i treninga:
e-mail: tomislav@dreamgym.hr
mob: 00385915271374
Tomislav Dolušić, prof. kineziologije

Kontaktirajte nas s punim povjerenjem, naš trenerski team čeka na vas!
Feel the power of the motion!

       

Radno vrijeme

 

Radno vrijeme
GRUPNI PROGRAMI
Ponedjeljak – petak 09-12 17-22
Subota 09-11

OSOBNI TRENINZI
Prema dogovoru
Kontakt: 091 527 13 74 Tomislav Dolušić, prof.
tomislav@dreamgym.hr
Nedjelja ne radimo

Contact Info

 

FITNESS CENTAR DREAM GYM
Mob: 091 527 13 74
E mail: info@dreamgym.hr
Avenija V. Holjevca 5 Sopot 10010 Zagreb

Naša preporuka

 
Hard body Workout – Facebook:logo_facebook

Designed by

 
znak