Tomislav-DolusicTomislav Dolušić rođen je 15. prosinca 1970. godine u Zagrebu. Diplomirao je 2000. godine na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu, usmjerenje fitness i fizička priprema sportaša. U profesionalnoj karijeri je trenirao različite sportove, nogomet u juniorima NK Dinamo, kasnije boks BK Lokomotiva, a intenzivno se također bavio tenisom i skijanjem. U teretani je počeo vježbati s 15 godina, a svoj prvi fitness klub Gornjas gym osnovao je s grupicom frendova/entuzijasta 1990. godine (Medveščak, Zagreb). 2000. godine osnovan je fitness centar Dream gym (Stenjevec, Zagreb), a od 2005. godine Dream gym počinje djelovati na današnjoj adresi Sopot – Novi Zagreb. Piše članke i kolumne za vodeće fitness magazine i portale, poput www.ordinacija.hr ,Wellness mag, Zg News, www.fitness.com.hr,www.buildingbody.com, www.teretana.com i dr.
2000. – 2006. g. radio kao profesor tjelesne i zdravstvene kulture u OŠ Kustošija, Zagreb.
2006. godine kineziolog Tomislav Dolušić pokrenuo je originalnan trening sustav Dream gym mania, iz kojeg proizlaze kružno-intervalni trening programi Freemotion 45 total body i Fit box & Freemotion. Najbolju potvrdu učinkovitosti tih programa dobio je 2009. godine pozivom američke tvrtke Freemotion fitness da prezentira svoje programe na FIBO-u, najvećem fitness sajmu na svijetu, u Essenu, Njemačka. 20 godina rada kao osobni fitness trener i voditelj Centra zaokružio je 2010. godine pokretanjem jedinstvene franšize – Total body studio by Dream gym. Franšizni studiji vrlo uspješno djeluju od 2011. i 2012. u Zagrebu, Ludbregu i Osijeku, a u pripremi je otvaranje u još nekim gradovima u regiji.
2012. godine pokreće  fitness seminar– Total Body Coach, koji se sastoji od edukacijskog tečaja za fitness trenere i entuzijaste. TBC tečaj se s velikim uspjehom provodio 3 godine
2012. sukreator i voditelj sportske emisije na Z1 TV – Sport & fitness
2014. kreator i osnivač Hard body trening sustava
Stručna usavršanja: 2009. Freemotion cert trainer │ 2013   Steve Maxwell – Mobility Conditioning Workshop Andy McKenzie  – Explosive power workshop  StrongFirst Kettlebell Girya level 1 cert trainer │2014. Primal Move workshop   FMS workshop   Eric Cressey Shoulder performance and lower extremity mobility seminar    Training for Warriors – level 1 & 2certification seminar    Original Strength level 1 certification seminar  │ 2015 TAC FIT workshop   Steve Maxwell kettlebell level 1 cert trainer   Steve Maxwell Bodyweight level 1 cert trainer      PCC Seminar  Progressive Calisthenics Certification cert trainer │2016. GMB Gold Medal Bodies cert  trainer

Tomislav Dolušić, prof. kineziologije
osobni fitness & fit box trener

Damir-Miskovc-trenerDAMIR MIŠKOVIĆ
Naš trener Damir već preko 10 godina vodi osobne treninge u Dream gym-u. U fitness-u ima preko 25 godina iskustva. Suosnivač je legendarnog Gornja’s Gym-a 1990. godine. Od svoje 16. godine vježba u teretani, dugo godina trenirao je dizanje utega, body building i borilačke sportove. Damir je certificirani Freemotion & Hard body trener. Uvijek vedar i nasmiješen, izvlači iz vas maksimum i nepogrešivo vas dovodi do cilja!

Stefica-TrputecŠTEFICA TRPUTEC
Naša turbo trenerica, popularna Štefi, od malih nogu se bavi sportom. U teretanu je krenula sa 17 godina, a dugo godina se vrlo ozbiljno bavila body building-om. Sve dok nije otkrila sve što nam pruža – funkcionalni trening! Prije 18 mjeseci došla je u Dream gym na prve Hard body treninge – i to je bilo to! Ubrzo je završila Hard body level 1 certifikaciju i vrijedno trenirala u Hard body grupi. Nakon 2 tromjesečna Hard body ciklusa došla je u izvanrednu formu. Svojom velikom voljom i željom da radi kao trenerica, dobila je priliku prije 6 mjeseci postati član Dream gym team-a. Upornim svakodnevnim radom na sebi, prije 3 mjeseca prošla je Hard body level 2 certifikaciju, a nedavno je, potupno zasluženo, promovirana u Hard body Master Coach-a (status predavača na Hard body certifikacijama i još puno toga). Naša Štefi vodi Freemotion i Hard body grupne treninge, te osobne treninge.

Dalibor-DelicDALIBOR DELIĆ
Naš mladić, 44-godišnji trener Dalibor, popularni Dado, izvanredan je sportaš i još bolji čovjek. Oduvijek u sportu, teretana mu je bila prva ljubav, profesionalno se godinama bavio MMA borbama. Otrčao je nekoliko maratona, oprobao se u CrossFit takmičenjima, godinama je dizao utege (weightlifting). On je certificitani Total Body Coach trener. Došao je u Dream gym prije 18 mjeseci na prvi Hard body Izazov i – odmah pobjedio! Ubrzo je prošao Hard body certifikaciju 1 & 2, te smo ga s velikim ponosom, prije 6 mjeseci, promovirali u Hard body Master Coach-a. Dado je stožerni narednik HV-a, u Dream gym trenerskom team-u je godinu dana. Vodi Freemotion i Hard body grupne treninge, te osobne treninge.

antonija_bioANTONIJA IVIČAK
Rđena je 04. kolovoza 1983. godine u Karlovcu. Sa šest godina počela je trenirati tae kwon do u tae kwon do klubu Karlovac. U svojoj 13-godišnjoj profesionalnoj karijeri ostvarila je brojna odličja na državnim i međunarodnim natjecanjima. 2000. godine bila je prvakinja države u juniorskoj konkurenciji te članica državne juniorske reprezentacije. Profesionalnu sportsku karijeru prekida 2002. godine kada nakon završene Opće gimnazije u Karlovcu upisuje Građevinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu. 2009. godine završava studij građevinarstva i stječe titulu magistar inženjer građevinarstva. No kako joj je sport u krvi, još za vrijeme trajanja studija odlazi u Fitness centar Dream gym gdje uči o principima fitnessa, kružno-intervalnih treninga, fitboxa te osobnog treninga. 2007. g. započinje svoju trenersku eru kao trenerica u Dream gym-u. Antonija je certificirani Total Body Coach level 3 instruktor.
Antonija je Hard mody Master Coach.

FITNESS CENTAR DREAM GYM
www.dreamgym.hr
tomislav@dreamgym.hr
GSM: 00385915271374

       

Radno vrijeme

 

Radno vrijeme
GRUPNI PROGRAMI
Ponedjeljak – petak 09-12 17-22
Subota 09-11

OSOBNI TRENINZI
Prema dogovoru
Kontakt: 091 527 13 74 Tomislav Dolušić, prof.
tomislav@dreamgym.hr
Nedjelja ne radimo

Contact Info

 

FITNESS CENTAR DREAM GYM
Mob: 091 527 13 74
E mail: info@dreamgym.hr
Avenija V. Holjevca 5 Sopot 10010 Zagreb

Naša preporuka

 
Hard body Workout – Facebook:logo_facebook

Designed by

 
znak